Agenda van de Ondernemingskamer donderdag 17 oktober 2013 – www.rechtspraak.nl

Op donderdag 17 oktober 2013 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 09.00 uur: het verzoek van Frog Pond Netherlands LLC (advocaten: mr. A.F.J.A. Leijten en mr. U.B. Verboom) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Old Ideas Amsterdam B.V. (advocaten: mr. D.M. Wille en mr. S.M. Maarschalkerweerd) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

• 11.00 uur: het verzoek van Clark-Nova B.V. (advocaat: mr. J-J.H. Budé) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Flavour B.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

• 13.00 uur: het verzoek van Montiek Holding B.V. (advocaat: T.S. Jansen) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Callas Initiative B.V. (advocaat: mr. F. Diepraam).

• 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van GBS, bedrijfsonderdeel van IBM Nederland B.V. (advocaten: mr. C. Nekeman en mr. E.H. Damen) om te bepalen dat IBM Nederland B.V. (advocaten: mr. E.J. Henrichs en mr. F.W. van Herk) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. E.A.G. van der Ouderaa en mr. G.C. Makkink, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en drs. M.A. Scheltema, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van een of meer zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Via Agenda van de Ondernemingskamer donderdag 17 oktober 2013 – www.rechtspraak.nl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s